Fitness Mette
Appelsinhud & strækmærker!!

Yndlings hjemmelavet rugbrøds sandwich

For tiden .- faktisk lige siden konkurrencerne, har jeg haft en VANVITTIG hang til rugbrød. Jeg tror virkelig det er noget af det jeg savnede aller mest i slutningen af diæten – jeg kunne drømme om ristet rugbrød med tandsmør … nam nam.

Derfor er mine kulhydrat indtag også 1 gang om dagen RUGBRØD nu her på bulk hvor rugbrød igen er på kostplanen.

Jeg har en super nem sandwich med kylling, spinat, agurk, tomat, svampe – ja egentlig bruger jeg hvad vi lige har af grønt i køleskabet .. jeg gerne vil dele med jer.

IMG_7318

Her kommer opskriften:

2 stykker rugbrød – vælg noget ordentligt brød der smager af noget – ristes i brødrister.

IMG_7309

Smør med det du har lyst til – eller diæt tillader. Jeg ELSKER denne kalorieFRI mayo (kan købes lige HER!) den er genial til diæt, og smager virkelig godt.IMG_7311I med frisk spinat – og hvad du ellers har af grønt på “lager”

IMG_7312

Kyllingen laver jeg af hele kyllingefileter – der efter 15 min i ovnen, tages ud og skæres i skiver og vendes på panden med ønsket krydderi (her Chili og paprika) – og kan evt. vendes i grønsager efter smag, jeg elsker pandestegte svampe.

IMG_7313

I med kylling – og top evt. med grønt / tomat eller hvad du ellers lige har (ja jeg er fan af TØM køleskabet)

IMG_7316GLEM alt om at lukke den sammen :O)

Velbekomme …

IMG_6178


1 kommentar

  • Tina Olsen

    Hej.
    Fin blog og en sej mor.
    Lige et spørgsmål. Jeg kender ikke de caloriefrie produkter du anvender, men tænker du ikke nogen gange, hvad der så er i af ting og sager. Altså kunstige ting. En Mayo er jo æggeblomme og olie groft sagt. Bare lige en tanke, som jeg gerne vil høre dine tanker om, da ofte henviser til ren kost.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Appelsinhud & strækmærker!!