Mette Edlund
And the winner is ...

Mine yndlings app til billederedigering ..

Jeg elsker at lege med billeder .- tydeligvis, og har efterhånden en hel del app´s til billedebehandling, collager og diverse sjove effekter.

Mine yndlings er disse 3:

  1. Pic. collage

pic col

Denne bruger jeg til alle mine collager hvor det ikke skal blendes sammen, men blot sætte op ved siden af hinanden. Den er gratis, super simpel og skalere den ikke billederne mindre så kvaliteten ryger i svinget.

picframe

Her er et par eksempler på dem jeg har lavet;

IMG_5331

IMG_5983

IMG_4325

2. Splitpic

splitpic

Den her app elsker jeg . den er ligeledes gratis og kan lave alverdens collager  – men vigtigst af alt, kan den blende billederne sammen. Dvs. den kan sløre “stregerne” mellem billederne, så det fader ud i et ,.. synes det giver en sjov effekt. Jeg bruger RIGTIG tit denne app. Den kan lige som app´en ovenfor (og insta) lave fine filtre og farve, skarphed, kontrast mv.

screen322x572

Her er nogle af mine eksempler:

IMG_4925

IMG_4905

IMG_6081

3. Photo Mirror

unnamed

Denne App er ret fed -. og sjov at lege med. Den er gratis og virker på den måde at den spejler .- både vandret, lodret og i former og figuer. Jeg bruger den tit fordi jeg synes den giver en sjov effekt af et ellers lidt kedeligt billede. Den kan også ligge filtre mv. på og mulighederne er mange. Der kan også ligges tekst på.

PhotoMirror

Her er nogle af mine egne eksempler:

IMG_3839

IMG_4670

IMG_3540

Jeg er en RIGTIG billedeNØRD – hvis du følger mig på FB eller insta kommer det nok ikke som en overraskelse – og det er sjældent det er et “rent” uredigeret billede -. faktisk sker det kun når jeg sender formbilleder til coach, der skal det naturlivis være uden diverse effekter …

Min Ipone ser nogen lunde sådan her ud i mappen “Foto” (ja ja grin bare af baggrundsbilledet . men det er min daglige motivation)

IMG_6481 IMG_6482 IMG_6483

Håber I kunne bruge det til noget . – jeg bliver tit spurgt hvilke app jeg bruger …

 

1 kommentar

  • Tinna

    Hej Mette
    Hvilken app eller filter bruger du til din altid perfekte hud på dine “ansigtsbilleder”?
    Knus Tinna

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

And the winner is ...