Mette Edlund
Knæk Cancer - mens du træner ... det gør jeg!

Kosttilskud …

Kosttilskud er en jungle – og hver gang jeg har taget en ny uddannelse – fået ny coach, været på messe, på tur i udlandet på seminar osv. er der nye holdninger og meninger om hvilke kosttilskud man bør tage hvornår?! Det er for at sige det enkelt, ikke nemt.

IMG_0873

Jeg har derfor igennem de sidste 3-4 år forsøgt mig lidt med nogle forskellige kosttilskud – og mærket efter i min krop – lyttet til reaktionerne (hvis der har været nogen – eller om de er udeblevet) – og kørt videre med dem jeg føler jeg får noget ud af.

IMG_0870

(pilleæsken er fra Apoteket og koster 92 kr..)

Der er jo også forskel på om jeg er offseason eller om det er op til en konkurrence – altså om jeg gainer eller cutter. Når jeg cutter er der vitaminer og mineraler jeg ikke helt får nok af igennem kosten, og dem tager jeg så som tilskud. Når jeg cutter kan jeg også have brug for noget med noget energi – f.eks. koffein eller grøn the, fordi jeg ikke får så mange kulhydrater.

IMG_5640

Som basis tager jeg ALTID (hele året, både offseason og på diæt) følgende:

Morgen: fiskeolie x 2, multiviamin, c-vitamin, vand med enten natron eller citron.

Frokost: D-viatmin, fiskeolie x2, stærk B

Aften:  Zink, magnesium, triffala (natur til fordøjelsen).

I forbindelse med træning: Bcaa, kreatin, proteinpulver, glutamine – og i nogle perioder preworkout.

Når jeg er på konkurrence diæt tager jeg ligeledes:

CLA, L-carnitine, koffein/grønthe, ekstra C vitamin.

gym6

Som sagt er der mange meninger om hvad man skal tage til hvad – og hvornår og hvordan … man kan godt blive helt rundforvirret!

For nylig blev jeg af en meget dygtigt og erfaren atlet anbefalet en anden form for sammenpakning, og da jeg googlede det kunne jeg læse mig til at mange har rigtig god erfaring med netop denne pakke. Jeg kaster mig ikke hovedløst ud i nye tilskud uden at have læst og forstået – og kan stå inde for det, blot fordi jeg får det anbefalet eller hører om det. Men jeg er heller ikke bange for at optimere, og hvis det er noget jeg ved er lovligt og jeg kan stå inde for det – er jeg ikke bleg for at prøve det på egen krop. Hvordan skulle jeg ellers nogen sinde finde ud af om det er noget for mig?!

Animal pack hedder mærket – og det er en super smart anordning (naturligvis amerikansk, her er alt gjort mere simpelt)  hvor du får serveret din daglige dosis i små poser, således du ikke selv skal stå og “blande” dine tilskud – i denne pakke får du, A, B, C, D, E vitamin  – Zink, magnesium, kalk, og meget mere …

supp-facts_universal-animal-pak-44packs

Animal Pak – 44 paks. fra Universal Nutrition, er en komplet Vitamin og Mineral cocktail som alle idrætsudøvere, på et hvert plan, kan bruge. Der er intet alternativ der slår Animal Pak, der er tale om en unik sammensætning fra Universal Nutrition. Kroppen skal bruge vitaminer og mineraler for at kunne udføre nogle af de mest basale funktioner, som er nødvendige for selve organismen, herunder restitutionen  af dine muskler samt forebyggelse af skader, og hvorfor det specielt for idrætudøvere er ekstremt vigtigt, at få sine Vitaminer og Mineraler på et dagligt basis!

IMG_5780

IMG_5785

Jeg har taget dem i en uge nu, og jeg kan helt sikkert mærke at jeg får energi – restituere hurtigere og generelt har det godt i min krop. Det er jo svært at sige om det er pillerne eller om det er kroppen der kommer sig efter konkurrencen – men prøv evt. at google lidt om produktet hvis du overvejer at prøve det – der er mange gode tilbageemeldinger (dette er IKKE et sponseret indlæg, så jeg får INTET for at anbefale det) – pakkerne kan købes lige HER!

Det er pakken med de farvesvage piller der er animal packen som jeg tager – den ved siden af er Mickeys, der er på cut diæt og derfor har valgt cut packen.

unnamed (4)

Pillerne er RET store – så hvis man har problemer med at sluge piller skal  man nok IKKE vælge denne pakke. Jeg kører videre og ser om der bliver ved med at være positiv effekt …

12002169_739362089502028_3778258832980490773_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Knæk Cancer - mens du træner ... det gør jeg!