Fitness Mette
Status på formen ... offseason!

Knæk Cancer – mens du træner … det gør jeg!

unnamed

Weekenden må siges at stå i “Knæk Cancer tegnet” – og jeg synes det er en fantastisk ting at støtte op om, for cancer er i dag noget der berører os alle, tæt på eller i hvert fald perifert. Jeg har selv haft kræft tæt på livet – både bedsteforældre, en vendindes mor, min egen “papmor” – og desværre en del i min kærestes familie. Det er en forbandet sygdom og hver eneste gang muligheden for at bidrage, støtte eller gøre den mindste forskel byder sig – så gør jeg hvad jeg kan.

unnamed (3)

unnamed (1)

I er mange der har skrevet til mig hvor mine fine “breast cancer” trænings sokker er fra – og det vil jeg naturligvis gerne linke til. Jeg synes det er vigtigt at vise at vi alle støtter op om at knække koden til den sygdom, så vi forhåbentlig kan komme den til livs en dag.

unnamed (2)

 

Sokkerne er købt lige HER  – jeg har 5 forskellige par, og jeg bruger dem faktisk både til løb og til træning (hele vinterhalvåret). Desværre kan jeg ikke finde dem på danske webshops -så jeg har måtte ty til Ebay, men har modtaget dem uden problemer og inden for  14 dage

s-l1600

Lad os støtte et godt formål alle sammen – så skal det nok lykkes en dag ….

IMG_5797

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Status på formen ... offseason!