Fitness Mette
Konkurrence tid ...

Status på formen … offseason!

Tænk at der er gået over 3 uger siden jeg var til indvejning – og 6 uger siden New comers – det er lidt vildt som tiden flyver. På den anden side, ja så er der sket så usansynligt meget i mit liv på de 3-6 uger – så der er vel ikke noget at sige til at tiden flyver!

IMG_5797

Status er at jeg har det FANTASTISK! kroppen er langsomt ved at vænne sig til mad igen – tarmene er okay – hovedet er okay – og maven er begyndt at føle både sult og mæthed igen. Det sidste lyder måske underligt, men når man er på stram diæt hvor man spiser efter et ur og en vægt, ja så er det ikke hverken sult eller mæthed der afgør om, og hvor meget (eller lidt) man skal spise – og langsomt forstår kroppen at den ikke behøver føle dette – for den får hverken mere eller mindre af den grund!

food

Sidste år tog det flere mdr. før – især mætheds fornemmelsen kom tilbage – men den her gang er det gået lidt hurigere – hvilket er skønt, da jeg så undgår sindsyge overspisninger og vilde cravings. Der er røget en del af det usunde og raffineret sukker indenbords de sidste 3 uger – men har forsøgt at være fornuftig. Jeg har spist i de mængder jeg har haft behov for  – eller haft lyst til.

IMG_5823

I denne uge er jeg så startet på off season diæt – som min nye Coach Troels har lavet til mig. Det betyder 7 måltider om dagen – og dejlig meget mad i min mave. Jeg vejer p.t. små 63 kg – og skal gerne lige have en 3-5 mere på, for at kunne bygge / beholde noget masse, inden jeg igen skal på diæt fra Jul/nytår.

Form billeder (som bliver udgangspunktet) samt kampvægt og mål blev sendt til Troels for første gang i går ..

23.10abs samlet

23.10status

Status er altså at jeg har det godt – har masser af energi – træner tungere og tungere igen – og har det okay (de fleste dag) med at have taget på – og skal tage 3-5 kg mere på.

Jeg har stadig dage hvor jeg bare kan spise hvad som helst – og dage hvor jeg slet ikke er sulten – men jeg er typen der er indrettet sådan at hvis jeg har en plan at rette ind efter – ja så gør jeg det, uanset om jeg er sulten eller ej. Jeg ved jo godt hvad der er godt for formen og hvad der ikke er – og hvis jeg vil på scenen i en endnu skarpere form, ja så er der kun en vej., Jeg er TOP motiveret og ved at jeg kommer i mit livs form ….

Processed with Moldiv

formstatus den 23.10.15 – 63 kg – 168 cm. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Konkurrence tid ...