Fitness Mette
Spiser du aldrig en protein bar?

Fitmeal.dk – de varmeste anbefalinger

Dagen efter min performance på DM scenen, skulle jeg have MAD! efter 5 mdr. på diæt hvor alt var planlagt og nøje afmålt, havde jeg i den grad brug for at spise uden at tænke for meget over mængderne. Dog vidste jeg jo fra tidligere konkurrencer og erfaringer, at det der med at spise amok i fødevare min krop ikke har fået i lang tid – f.eks. sukker og junk – er ikke nødvendigvis det smarteste i hele verden. Kroppen bliver ganske enkelt dårlig af det!

IMG_4353

IMG_4342

Min dejlige kæreste havde derfor sørger for det LÆKRESTE take a way – der blev leveret til os i Brøndbyhallen, fra Fitmeal.dk   – et virkelig genialt koncept!! Det er sund, nærende og lækker take a way!! Et koncept der skriver følgende om deres ideologi:

12032945_471901879654417_5613426851994277852_n

Vision, Mission, Værdier

Vision

Fitmeal skal være det foretrukne valg for online bestilling af “sund” takeaway i udvalgte storbyer, nationalt som internationalt.

Mission

At gøre det muligt for forbrugere i udvalgte storbyer at efterleve deres sunde overbevisning i en travl hverdag igennem en takeaway portal, der muliggør bestilling af “sund” takeaway fra udvalgte restauratører.

Værdier

Hos Fitmeal tager vi afsæt i tre kerneværdier: Kvalitet, Gennemsigtighed og Brugerorientering. Dette gælder såvel i udvælgelsen af vores Fitmeal-restauratører, Fitmeals og i vores relation med brugerne.

  • Kvalitet: Takeaway kan sagtens være af høj kvalitet og stadig være nemt. For at sikre at vi tilbyder retter af høj kvalitet udvælges vores Fitmeal-restauratører på baggrund af bestemte kriterier.
  • Gennemsigtighed: For at give dig de bedste forudsætninger for at vælge den rigtige takeaway er alle Fitmeals angivet med oplysning om alle ingredienser, den ernæringsmæssige fordeling samt antal kalorier.
  • Brugerorientering: Vi ønsker at hjælpe vores brugere til at opretholde deres livsstil og ernæringsmæssige behov og har derfor et stort fokus på dels at tilbyde retter inden for en bred række af kategorier. Vi ønsker samtidigt at sikre et godt og varieret udbud af lækre retter inden for hver kategori.

Et koncept der gør det nemmere for alle os der gerne vil leve lidt sundere i hverdagen  — men godt gider have færdig mad leveret lige til døren!

Fitmeal.dk giver dig et overblik over de sunde take a way muligheder der er. I kan følge deres facebook side lige HER!  og på insta hedder de @fitmeal_takeaway

12107852_475714072606531_8861571687115140673_n

Jeg fik leveret en RAW42 burger – med rodfritter, og dip! OMG det var lækkert! Tror aldrig jeg har fået en burger SÅ smagfuld. Jeg fik en lækker frugtsmoothie med mynte og spinat til  – haps det var en energi vitamin bombe.

42RAW_BURGER_FRIES_149KR

Kender i 42RAW?

Raw42_4-928x522

IMG_4345 IMG_4346

Til dessert fik jeg skyr med hjemmelavet kanel granola og frugt –  behøver jeg sige at min mave var overordentlig glad!!

IMG_4349

Det fedeste ved oplevelsen – ud over den virkelig lærkre mad – var det det kom som varm take a way – jeg følte virkelig at jeg fik en syndig burger menu, men med den gode samvittighed – og ikke mindste, min krop elskede det!

Konceptet eksistere desværre kun i Københavner området lige nu … meeeeen jeg har hørt rygter om at det kommer Århus  og jeg LOVER jer Fitmeal, at jeg bliver STAMkunde!! Genialt koncept!!

IMG_4358

Velbekomme ..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Spiser du aldrig en protein bar?