Fitness Mette
LEGday - et lille benprogram til dig

Spiser du aldrig en protein bar?

Spiser du aldrig en protein bar? bliver jeg tit spurgt om …

11986511_739398436165060_5278637992994648497_n

For at være helt ærlig har jeg det MEGET blandet med proteinbarer – der er RIGTIG mange barer på markedet som jeg synes er MEGET misvisende, meget forkert brandet, og meget dårlig oplyst for alle dem der ikke kan læse ernærings lister eller er klar over indholdet af de “dårlige barer”

Der findes mange barer på det danske marked, der ganske vidst indeholder fine mængder protein – men desværre også ret så fine mængder sukker – fedt og kulhydrater. Faktisk er der ret mange af disse knap så sunde – og noget misvisende barer – og flere af dem indeholder flere kalorier end f.eks. en MARS bar.

Men de smager jo godt! – og bevares DET gør de! Men hvis jeg spiste en sukkerbar med masser af kulhydrater og en 28-30% sukker hver gang jeg havde trænet, ja så ville jeg ganske enkelt aldrig blive lean nok til scenen – og jeg har mødt mange der ganske enkelt tror at en protein bar er decideret sund! Proteiner er gode efter styrke træning – men i mine øjne er der ingen grund til at fylde sin krop med unødig sukker og usunde kulhydrater umiddelbart efter en sund handling.

Der findes barer på markedet som jeg kan stå inde for – og som jeg ind i mellem, i min offseason godt kan finde på at hælde i hovedet.

Min absolutte yndlings bar – der indeholder langt færre kulhydrater og under 2 gr. sukker pr. bar er denne:

carb-killa_1_2_2

Killa Carb baren fra granade har den fordel,at den smager helt som de andre sukkerholdige chokolade bars, men uden de mange kuldhydrater. Den kan købes (på tilbud) lige HER!

Så vil du ikkek gå ned på smagen af chokolade og slik er her baren til dig. Killa Carb baren er en lækker chokolade overtrukket bar med små chokolade stykker og et tyndt lag af karamel. Så vil du gerne have en protein rig bar uden de mange kulhdrater skal du vælge denne.

Det er bare en “killer” bar 😉

FACTS OM GENADE CARB KILLABAR:

 • Indeholder få kulhydrater
 • Har højt protein indhold
 • Smager af rigtig chokolade bar

NÆRINGSINDHOLD PR. BAR 60 G:

 • Energi: 896 KJ / 214 kcal
 • Fedt: 7,9 g – heraf mættede fedtsyrer: 4,2 g
 • Kulhydrater: 13,5 g – heraf sukkerarter: 1,4 g – heraf polyoler: 10,6 g
 • Kostfibre: 6,7 g
 • Protein: 23,2 g
 • Salt: 0,45 g

IMG_5408 IMG_5412

Den smager fantastisk – og er en fantastisk treat, men jeg spiser den kun ind i mellem – og kun offseason. – køb den HER!

1 kommentar

 • Ejjjjj jeg er så tit stødt på folk der helt og holdent mener at proteinbarer er decideret SUNDE ja! Jeg spiste dem førhen som slik hvilket mange af dem jo også er når det kommer til stykket, men pt er jeg blevet lidt for glad for questbars haha 😀 hvad er din mening om dem egentlig?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

LEGday - et lille benprogram til dig