Mette Edlund
Værs´go - en lækker overkrops træning til DIG!

Off season diæt

Off season startede jo sådan set i det sekund jeg trådte ned fra DM scenen – dvs for 8 dage siden. Jeg havde dog lavet den aftale med mig selv, at første uge skulle bruges på at spise præcis det kroppen bad om – også det usunde. Jeg kunne bare mærke at det ville blive for surt at skulle hoppe direkte tilbage i armene på kontrol og madkasser – foodprep og enformig kost … så jeg gav mig selv en uge.

IMG_4405 IMG_4658 IMG_4754

Jeg har nydt det – nydt friheden – men jeg må indrømme at jeg glæder mig til at komme tilbage til kontrollen og det at maden er planlagt. Det sværeste i ugen der er gået, har været at beslutte HVAD jeg skulle spise?! Og ofte er det endt med rugbrød – både fordi jeg har cravet rugbrød så meget – men også fordi jeg ikke har kunne tage stilling til hvad jeg ellers skulle spise … jesus, tænk at man kan være så ide forladt! Nå men det er jo nok bare et tegn på at jeg trives med kontrol – foodprep, madkasser, planer og planlægning – ja hele denne livsstil!

 

control-freakIMG_1094

Denne gange er off season dog noget anderledes. Sidste år da jeg trådte ned fra (Bikini) scenen, og tog en beslutning om at rykke i Bodyfitness, skulle jeg jo på 1 år gaine VIRKElig meget muskelmasse (da BF kræver dette) – og det betød MEGET MAD! Denne gang er offseason noget korterer da jeg jo har besluttet at jeg gerne vil på scenen igen allerede til foråret (det kommer der meget mere om i senere indlæg)  – det betyder at jeg skal spise mere kontrolleret – mere lean, lidt mindre mængder – men stadig ligge i et lille overskud for at kunne holde og måske gaine lidt muller.

12141699_749661968472040_8068477952913859914_n

Søndag – og onsdag her hjemme betyder foodprep – dvs. søndag laver jeg mad til man-tir-ons  og onsdag til tors-fre-lør (søndag spiser vi ikke madpakker med laver morgenmad og frokost lige inden vi spiser)

Så her til aften blev der lavet mad (min kære mand er gået med på diæt .. jeg er så stolt af ham) og kasserne indeholder denne gang:

120 gr. kylling

300 gr. blandet grønt

50  gr. grønsags/linse deller

på siden indtager jeg til 2 af måltiderne kulhydrat – enten ris, pasta, rugbrød eller riskiks.

unnamed (9)

God mad – og den vished om at jeg får det min krop har brug for gør mig glad. Mængderne er tilpas store – og en gang om ugen tillader min diæt et cheat meal – et måltid (eller to) hvor jeg spiser uden at veje min mad – og lige det min krop har lyst til …

Denne livsstil gør mig glad – og selvom det ikke er alle der forstår det, ja så r det lige noget for mig …

IMG_4750

2 kommentarer

  • Louise

    Hvad med fedtkilder? Nødder, mandler, avocado, smør….

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

    Hej Mette… Lige et spørgsmål til dette indlæg.. Spiser du også kylling og grøntsager til morgenmad ? 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Værs´go - en lækker overkrops træning til DIG!