Fitness Mette
Dagen der på ... og alle tankerne

KONKURRENCE TID!!!

SÅ ER DET BLEVET KONKURRENCE TID!!! Jeg vil gerne takke jeg for alle de uendelig søde beskeder – likes – SMS – mails – kommentarer – privat beskeder mv ifbm både new comers og DM !

IMG_4219

Hver og en varmer mit fitness hjerte 💕 Tusind tak!
Jeg har lavet en konkurrence – hvor Du kan vinde en Super lækker taske fra Nutramino STOPPET med lækkerier – der er bla
– over 50 protein barer (blandet)
– 2 poser protein pulver
– shakeres
– drikke protein
– løbe tights
– sports bh
– løbe trøje
– smagsprøver (mam ge!!)
– løbestrømper
– CLA
– bodylab sirup

unnamed (5) unnamed (7) unnamed (8)

For at deltage skal du blot skrive navnet på den person du kunne tænke dig at dele herlighederne med – og like enten min Instagram profil (Nulde_metteedlund) eller Facebook (klik HER!) hvis du har lyst (dette er ikke et krav!! – du er dig nød til at kommentere dette billede med navn så jeg ved Du deltager 😜)

unnamed (1) unnamed

 

Jeg trækker en vinder om præcis en uge – altså torsdag den 15 oktober !!

Endnu engang – tak 💕 fordi du følger med –  Håber du har lyst til at deltage…

DEL MEGET GERNE!

20 kommentarer

 • Johanne Landgaard

  Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg dele med min søster, som også er min træningsmakker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Judith

  Hvis jeg var så heldig at vinde ville jeg dele denne fine præmie med min søde, søde, dygtige og ambitiøse tvillingsøster – som elsker proteinbarer og spændstige baller! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ester

  Hvis jeg vinder vil jeg dele det med mine super gode veninde, og træningsmakker. Vi er endelig taget os sammen til at gå igang, uden den største erfaring men enormt meget gå på mod, og mange erfarne mennesker som er villige til at give en hånd. Vi har været i gang i et par måneder nu, og det ville være perfekt med de her ting til at give os et ekstra spark bag i, men også som en belønning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Meget lækkert og ingyder krafter til endnu større indsats og jeg deler meget gerne med min mand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Julie Fürst

  hold nu op hvor er det lækkert! Jeg har en kæreste der ville synes, at det var lige så fantastisk som mig. Jeg vil klart dele det med ham – han ville nok heller ikke kunne holde fingrene væk alligevel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lotte jessen

  Jeg vil helt klart dele med vores søn på 22 som er på SU og ikke har råd til alle de lækre produkter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hvis jeg vinder vil jeg dele gaven med min dejlige veninde, Tina. Som formår at få mig op i hverdagen, selv når overskuddet ikke er til det <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette H.

  Hvis jeg er den heldige vinder vil jeg dele herlighederne med en af mine gode veninder som godt lige kunne bruge en opmuntring. Lige pt er vi begge forhindret i at træne pga langvarige skader, ellers er vi begge trlningsnarkomaner. Så dette vil virkelig falde i god jord:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Wow en lækker præmie! Jeg ville dele herlighederne med min kæreste, som virkelig fortjener at blive forkælet, da formår at give mig både modspil og omsorg i hverdagen :-).
  Ps. kæmpe stort tillykke med dine flotte placeringer til både NC og DM og tak fordi vi må følge dit liv – du er en kæmpe inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie J.

  Sikke en lækker præmie! Jeg tror, jeg ville dele med min bedste veninde, der også er min træningsmakker. Det er så fedt at have en, med samme passion som en selv, i sit liv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catarina Neves

  Hvis heldet er med mig skal hele ( næsten hele ) herligheden deles med min kæreste da han er igang med at bygge hus til os og faktisk svinder mere og mere ind af alt det knokleri. Han trænger i den grad til et kæmpe protein tilskud. Løbetøjet ku’ jeg godt se mig selv i
  Inspirerende at følge din vej Mette. Lykke til

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil dele hele herligheden med min træningsmakker… undtagen selve tasken ha ha (jeg mangler nemlig en ny, da hanken i min nuværende er gået i stykker og derfor godt kan være tung at slæbe på efter en hård gang armtræning)
  Jeg følger ivrigt med på instagram… 😉 og ønsker dig held og lykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T. Jensen

  Jeg ville dele alle herlighederne (bortset fra tøjet) med min miniløbegruppe.. Vi er fem personer der løber sammen og de er virkelig med til at motivere mig og holde fast i at komme af sted.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  hvis jeg er den heldige vinder, ville jeg dele herlighederne med min kæreste – tøjet beholder jeg selv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille L

  Sikke en lækker konkurrence!!
  Jeg vil dele pakken med min søde veninde, som fortjener forkælelse i massevis.
  Så jeg lader mine fingre være krydset den næste uge 🙂
  Jeg følger dig på Instagram og Bloglovin – tillykke med de flotte placeringer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville jeg helt sikkert dele pakken med min søde kæreste, som er meget dedikeret til sin træning, både styrketræning og håndbold 🙂 Løbetøjet vil jeg selv hoppe i, som man siger er nyt træningstøj jo den bedste motivation – så skal jeg nok komme gennem vinteren 😉
  Endnu en gang stort tillykke med både NC og DM 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elna

  Hvis var den heldige, så skulle jeg helt klart give gaverne til min mor, som begyndte med at træne for mindre end 4 mdr siden, og søster. De fortjener det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Holmkvist

  For hunde Mette, det er da noget af en pakke… Den skulle helt klart deles med min veninde Mia som pt bruger så mange kræfter på amningen at proteinbarer og andet godt er en del af hendes natlige måltid( grinede da hun fortalte det første gang men den er god nok). Resten ville jeg selv indtage.., postgraviditets træning er en bitch

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Hilton

  Hvis jeg var så heldig at vinde, ville jeg give alt løbetøjet til min seje mor, som lige nu er i gang med at starte sin løbetræning op igen efter en skade og så alle barerne, proteinpulveret og det resterende ville jeg give til min storebror som i en stresset hverdag med studie, fodboldtræning, studiejobs og tage sig af min lillebror kunne bruge lidt forkælelse… Jeg er I USA lige som udvekslingsstudent så jeg ville elske at kunne forkæle dem, da jeg ved de går igennem en masse ting lige nu og de fortjener det virkelig! Jeg krydser fingre og tæer for at være den heldige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Clausen

  Hvid jeg skulle være den heldige, ville jeg dele herlighederne med min søde veninde Alexandra Jensen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Dagen der på ... og alle tankerne