Mette Edlund
Den vildeste oplevelse i mit liv!!

Dagen der på … og alle tankerne

Mandag morgen- dagen efter en fantastisk DM weekend. Man skulle synes at der ville være en form for tomhed – hulrum – mærkelig følelse af at det man har arbejdet hen mod, nu er slut. Sådan havde jeg det efter New comers sidste år. Det var den værste følelse af at mangle noget – at der pludselig var helt og aldeles tomt – at træningerne var lige gyldige, og at det hårde arbejde i trænings centeret alligevel kunne være det samme – der var jo ingen konkurrence i sigte – ikke noget mål!

IMG_4333

Jeg fungere ikke uden et mål!

HELDIGVIS er det den stik modsatte følelse jeg sidder med denne gang. Jeg er fyldt op med lykkerus, glæde og en vild vild følelse af komplet oplevelse. Jeg er helt og aldeles høj oven  på weekendens stævne. Jeg føler jeg har fået det hele med – og at jeg har leveret det bedste jeg kunne. Jeg fik hele 4 ture på DM scenen – og havnede i begge de mulige finaler – OG hev metal med hjem – det er da det største man som atlet kan opnå på sit aller første år som Bodyfitness atlet!!

IMG_4353

Jeg har fået mad. Ikke vanvittig ulækker og dårlig mad – bevares der er da røget en burger og lidt fritter indenbords – men eller er det brunch, raw food, rugbrød og frugt der er røget ind. De ting jeg har haft lyst til. Jeg har spist lidt slik, chokolade og en enkelt kugle is. I dag skal jeg have rugbrøds madder til frokost – for det har jeg GODT NOK savnet – og til morgen mad fik jeg skyr (som jeg ikke fik de sidste 2 mdr. inden scenen. )

IMG_4339

Jeg startede mandag morgen kl. 06 med 8 km jogge tur gennem skov og by med min søde Kæreste. Det var vidunderligt at få gang i kroppen – ikke fordi jeg skulle, eller pga diæt – eller fordi det står i en plan – nej ene og alene fordi jeg havde lyst! I eftermiddag skal jeg ned og løfte lidt på de der tunge vægte – også sammen med kæresten, og det bliver virkelig skønt. Efter en konkurrence er kroppen naturligvis stadig lidt drænet og muskulaturen kan ikke løfte i nærheden af det den kunne da den var stærkest – men det kommer lige så stille. I dag skal den have masser af gentagelser og en masse GOD pump i musklerne. Jeg glæder mig.

IMG_4392

For at være helt ærlig, har jeg ikke ville udtale mig ret meget (heller ikke til de nærmeste) omkring hvad der skulle ske på den anden side af DM scenen. Ikke fordi det var hemmeligt – men fordi jeg er typen der er nød til at mærke efter – jeg føler ALT igennem maven og hjertet. Jeg har hele tiden tænkt at det her show med 2 x konkurrencer – i 2 klasser skulle være det afgørende for om jeg har lyst til at fortsætte konkurrence stien eller om jeg skulle stoppe og træne af helt andre grunde. Efter både New comers og Dm er jeg mere tændt end nogen sinde før … Jep du læste rigtigt – jeg er SLET slet slet ikke færdig med konkurrence livet!

IMG_4315 IMG_4316 IMG_4317

Når det så er sagt skal kroppen lige oven på igen efter denne tur – dvs. den skal have nogle måneder hvor den får rigeligt med (sund)mad og masser af næring at leve af. Jeg skal op i vægt i mine træninger igen – og ville gerne nå at gaine lidt muskelmasse, om ikke andet så det tabte under denne diæt. Jeg er dog helt sikker på at næste år igen byder på konkurrencer for mit vedkomne – og forhåbentlig af international karakter :O)

Følg med…. spændende tiltag og nye ting kommer til at ske … snart!

 

1 kommentar

  • Mette

    Super flot klaret Mette! Det er virkelig inspirerende ar følge dig!

    Kunne du ikke tænke dig, at ligge et billede op fra scenen fra new comers og så et fra DM. Jeg synes jeg kan se en forskel, men det ville rigtig fedt at kunne se dem ved siden af hinanden. Gerne med din egen vurdering.

    Held og lykke frem over. Jeg glæder mig meget til at følge med!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Den vildeste oplevelse i mit liv!!