Fitness Mette
Poseringer - vs. afslappet

New start … på (stort set) alle måder.

Kender I det med at stå ved en skillevej i livet? Jeg har prøvet det et par gange. Sidste skillevej jeg ramte var min skilsmisse – en kæmpe forandring, der ændrede hele mit liv – men det er en helt anden historie og slet ikke den jeg vil fortælle om i dag.

StartOfANewJourney

For nogle måneder siden sad Mickey og jeg og kiggede på hinanden en aften og snakkede om løst og fast – fremtiden, nutiden og hverdagen. Vi har nu været sammen i over 4 år – og sikke 4 år. Vi har oplevet en del – og en del er sket. Vi har arbejdet sammen – hver for sig – taget uddannelser – været ledige – boet hver for sig (det første år), sammen i lejlighed, sammen i hus – været ude og rejse, med og uden børn. Vi har været igennem konkurrence forløb, diæt, træner sammen, og deler i det hele taget de samme pasioner i livet. Vi har skulle lære at være kærester, MED 3 børn – og hver anden weekend, UDEN børn. Mickey har skulle lære at være forældre, og jeg har skulle lære at give ham lov (hvilket nok har været den største udfordring, hånden på hjertet – for Mickey har taget rollen som “bonus far” som var han en prof. fra dag 1.)

IMG_9310

Vi har været igennem svære tider med min eksmand – har oplevet familiemedlemmer der har haft svært ved det hele – og venner der har skulle vælge side efter min skilsmisse. Vi har skulle forene 2 nye familier – og balancere mellem familielivet og det at være ny forelsket og kærester.

Nu sad vi så her for 2 mdr. siden og kiggede på hinanden. Begge med 2 krævende job – 3 børn der har en hverdag der blæser afsted med 120 km/t. Et stort hus, med en have vi ikke gider passe, 2 dyre biler der hver mdr. suger en masse penge – og helt hav af udgifter til store tvpakker, alarmsystemer, internet, 4 mobiler, benzin, DYR husleje, DYRT forbrug af vand, varme, el (grundet stort hus), gartner (igen, vi gider ikke haven), rengøringshjælp (da vi arbejder for meget) osv. osv.   God nok 2 gode lønninger – Mickey i DGI og jeg Lokal avisen – i Vejle (= 10 timers kørsel oven i arbejde hver uge) – men lønninger der ryger ned i, hvad der hver mdr. føles som et stort sort hul.

Det tog os ikke mange minutter at blive enige om at lave om på hverdagen – som i FULDSTÆNDIG!

Huset er nu solgt – og overtages af køber den 01/11/15. Jeg er stoppet ved lokal avisen i Vejle, hvilket betyder at vi nu skiller os af med den ene bil. Alle unødige udgifter er stoppet og sagt op – og vi har fundet en LEJE lejlighed inde mit i Århus C. Alt i alt minimere vi vores mdr. omkostninger med over 10.000 kr!! Tænk hvad vi kan opleve – leve – rejse – spare sammen til, ved at gøre dette.

Vi har fundet den skønneste helt nye lejlighed på Banegårdspladsen lige ved siden af samtlige busser og banegård. En rigtig new yorker stilslejlighed  – men med 4 værelser. Den kommer med fælles tv og net pakke – er mindre end huset, og billigere på alle fronter. Vi behøver som sagt kun 1 bil – og måske på sigt slet ikke bil.

IMG_2373 IMG_2375 IMG_2378 IMG_2379

 

Den er som I kan se, under total renovering – men står klar til os den 16 oktober :O)

Jeg er en RIGTIG bypige, det er der slet ikke nogen tvivl om. Jeg elsker LIV – og især byliv. Jeg vil være tæt på pulsen – tæt på cafe´er, butikker, kultur og oplevelser. Jeg er slet slet slet ikke klar til at flytte til forstaden (hvilket var den anden mulighed vi overvejede) så en lejlighed med udsigt til togbanerne til den ene side, og rådhuset til den anden, ja så bliver det ikke bedre.

text grunge quotes typography live life 1920x1200 wallpaper_www.wall321.com_59

Jeg synes vores børn har godt af at prøve at bo i byen – deres barndomsby. De bedste barndomsminder har jeg fra mine 5 år i københavn – hvor offentlige legepladser, cafeliv og brugen af byen var en stor del af min hverdag. Mine børn må gerne lære at tage offentlige transportmidler – bus og tog – og de må gerne lære at der også er børn der bor i lejlighed, og at det også kan have en charme og være hyggeligt. Det er vel at lære dem kultur. Deres far bor også i lejlighed i Århus – og det bliver nemt for dem at komme frem og tilbage mellem ham og deres hjem hos os.

Vi har jo hver anden uge forlænget weekend (fra torsdag-tirsdag) hvor vi er uden børn -og for os bliver det også fedt at byen er så tæt på. Jeg har ikke lyst til at sidde i et villakvarter i en forstad og savne mine børn – så hellere komme ud og opleve det pulserende byliv og nyde Århus som kærester. Vi glæder os.

IMG_1726

Jeg skal have fundet ud af hvad jeg skal lave – men det bliver helt sikkert i den branche mit hjerte brænder så inderligt for -og med en udd. som både personlig træner, fitness instruktør, underviser og kostvejleder skal jeg nok finde den helt rigtige konstruktion for mig .. og jeg glæder mig. Mickey er super glad for sit job i DGI, der ligger på den anden side af gaden, betydende at han kan GÅ på arbejde på 5 min.

Ungerne går pt. i skole i Risskov, men vi (deres far og jeg) overvejer lige nu hvilken skole vi skal rykke dem til inde i byen – der er mange fede skoler og vi vil rigtig gerne at de går i skole i gå afstand fra lejligheden.

reframe-idea-1

En skillevej af format – we know – men vi glæder os – og jeg vil bare så meget hellere rejse, opleve og leve end sidde dyrt og surt i det og føle ens lønninger forsvinder ned i et sort hul. Det bliver en ny og anderledes hverdag, men vi glæder os – og ind imellem skal man tage fat helt i det dybe lag og lave det hele om, jeg er sikker på det bliver godt.

3 kommentarer

 • Mette Lyngholm

  Mette det bliver så super spændende for jer! Glæder mig til at høre mere. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold kæft hvor er du sej Mette! Jeg beundrer virkelig din evne til at mærke efter, sætte dig et mål og så bare handle på det 100%!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Fedt og op for at turde vende livet på hovedet og vælge det der fungere for jer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Poseringer - vs. afslappet