Mette Edlund
Spinat / æggehvide boller - diætvenlige ..

Døds diæt vs. virkeligheden

Det er ingen hemmelighed at når en konkurrencediæt spidser til er den MEGET ensformig  -og RET kedelig. Heldigvis er man så sulten konstant at man bliver ligeglad – det er jo MAD!!

Det er meget individuelt hvordan de sidste uger inden en konkurrence – det kommer an på en del forskellige faktorer – f.eks. om man kan cutte helt ned MED kulhydrater – eller om man er nød til at være helt foruden. Nogle kan spise 2000 kcal. helt frem til scenen mens andre er nede på under 1000 kcal.

Min diæt spidser til 2-3 uger inden scenen – og det er klart de hårdeste uger. Mest fordi jeg er 100% uden kulhydrater de uger – og træninger (der også spidser til) skal jo passes på samme vis som da kroppen fik mere mad. Det er dog også her der sker en hel masse med kroppen – og det er helt klart min motivation de dage det er hårdt.

Et lille indblik i hvad jeg kunne spise på en dødsdiæt (kalder jeg de sidste uger) dag :

 

Morgen – Kylling og grønt

IMG_2296

 

Middag: Kylling og grønt

unnamed

Aften: Torsk og grønt.

IMG_1447

 

Kedeligt? – Tjooo men det er som sagt MAD!!

Når jeg så sidder her små 2 uger ude fra DM og tænker lidt over hvad jeg egentlig spiser når jeg er OFFseason – ja så havde jeg svært ved at huske det (velkommen til diæthjerne). Jeg kiggede derfor mit album på min Atletside igennem for mad billeder – og SHIT hvor spiser jeg i grunden sundt off season.

Lidt svært at forholde sig til lige nu, hvor alt det usunde er forbudt – det er jo altid sådan at man vil have det man ikke må få – men jeg kan da se at det ikke er tilfældet når jeg GODT må. I får lige en røvfuld billeder fra min profil INDEN diæt start:

offs offs2

Tjek lige en farveforskel på Offseason – og Dødsdiæt .. TÆNK at man glemmer det – og SHIT hvor jeg glæder mig til at udfolde mig i mit køkken igen. Jeg ELSKER at gøre noget ud af hver eneste måltid – og nyder at blande farver. Om 2 uger er det tilbage til OFF season men det betyder IKKE uhæmmet madindtag og junk i lange baner (jo måske de første par dage) – det betyder GLAD – FARVERIG – SPÆNDENDE – ALSIDIG – SUND MAD! langt største delen af tiden.

Bevares – følgende billeder var også at finde i OFFseason albummet :

IMG_0648

IMG_3185

IMG_3440

IMG_1903

IMG_2240

IMG_1225

IMG_3596

IMG_4309Det handler for mig om balance i hverdagen – og jeg ved præcis hvad jeg kan spise  – og hvad jeg bør holde mig fra – uden at blive fanatisk! Offseason er slet ikke så tosset – men helt ærlig, det er Diæt faktisk heller ikke :O)

 

1 kommentar

  • hold op hvor ser dine retter lækre ud… måske ikke det smarteste move, lige at checke din blog inden frokost… ha ha…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Spinat / æggehvide boller - diætvenlige ..