Mette Edlund
Total lækkerhed i en bar ...

Min drøm af en bikini ..

I går hentede jeg min bikini hos min bikini maker – Anne sofie – fra Magnifiqa. Jeg var naturligvis spændt – der er sket en del med formen siden første fitting. Helt præcis er der sket 10 kg minus, mere muskelmasse – omfordeling af fedt, samt halveret fedt%.

Men men men det er her man finder ud af hvor professionel Fie er – der er ingen slinger i valsen – den sidder intet mindre end PERFEKT! jeg er lykkelig .. og I skal ikke snydes for at se den på (farven må I dog vente med at se til scenen søndag)

IMG_2458

bi4

bi1

Hende der får det hele til at spille – Fie, har min dybeste respekt. Hun arbejder som en hest – er rolig, fattet og yderst professionel. Der er ingen tvivl om at hendes bikinier er danmarks flotteste. Fra man taler om ideer til første møde – til man står med det endelige resultat bliver man hørt – og hun formår gang på gang at få ens drømme lavet til virkelige bikinier – det er ganske enkelt utroligt imponerende.

bi3

Neglene blev lavet i dag og matcher nu bikinien … både hænder og fødder!

bi2I aften Drager vi mod Herning og i morgen går det hele løs. Indvejning, farve, vipper, up carb – ja så er weekenden i gang. Jeg glæder mig – jeg er ikke nervøs, ganske fattet og rolig. Jeg kan godt mærke at det hjælper MEGET at jeg har prøvet det før ..kommer til at nyde weekenden meget mere i år end sidste år – fordi jeg ved hvad der skal ske, kender min krop meget bedre og har en ro der giver mig mulighed for at suge til mig af indtryk og oplevelse.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Total lækkerhed i en bar ...