Mette Edlund
Peak week!

Mandag efter scenen …

Jeg har tidligere fortalt om min hæslige mandag efter scenen sidste år – en mandag der ikke helt forløb som jeg havde håbet – og troet på. I år har jeg lagt forventninger – forudsigelser og sikkerhed på noget som helst, på hylden. Jeg tager til New comers med et INDERLIGT ønske om at komme videre til DM – men jeg tør ikke regne med det, tør ikke tro på det og tør slet ikke sige det højt. Der er 18 atleter i min klasse og der er 6 der får en finale plads – og guderne skal vide om en af de pladser bliver min?!

Jeg håber det – jeg ønsker det – og jeg vil det SÅ gerne. Jeg vil så gerne gå min T-walk – vise hvad jeg har øvet på, kan og ved jeg vil give den alt hvad jeg kan for at vise mig selv værdig.  Kommer jeg i finalen – kommer jeg forhåbentlig også til DM (igen, intet er sikkert – det er op til dommerpanelet) Det ville betyde at jeg mandag ville kunne spise hvad jeg lyster – men igen tirsdag skal tilbage på stram diæt!

Kommer jeg ikke videre – ja så er situationen jo den samme som sidste år – dvs. eventyret slutter for denne gang og jeg har overvejelser der skal gøres. Jeg har alle de spise dage jeg måtte ønske (og kan rumme) – og jeg skal finde tilbage til hverdag, kost og træning der ikke er målrettet mod scenen.

NÅ – men lad os nu bare for SJOV antage at jeg er en af de heldige der ryger videre til DM (ønsketænkning, det må man gerne på ens blog) – så har jeg mandag at gøre godt med ift. kost – og så skal den altså virkelig overvejes.

Vil I se hvad jeg har planlagt der skal indenbords den dag? (det er ambitionerne, men når det kommer til det, kan jeg sikkert ikke få det hele ned)

Morgen: Chokolade scones (med nutalla måske)+ muffin med karamel og chokolade

a877f84f1f4c414d89d2059447855d66 IMG_3251_zpsf5d9c9f3

 

Frokost: Ristet rugbrøds sandwich med smeltet ost

IMG_5481_zpsnwsq2wgo

snack: Ben & jerrys

Ben-and-Jerrys-Collage

Aften: Burger fra Cafe Stiften i århus (århus bedste burger – uden sammenligning) – nok den jeg glæder mig aller mest til!!

burger

 

Dessert: SLIK! – naturligvis bland selv slik.

scanchoco_blandselv_2015

 

FØJ det bliver ulækkert!! og jeg kommer sikkert til at give op på det meste – men det skal smages DET HELE!! Uanset hvad der kommer til at ske – ja så er der cravings indfrielse på mandag – dvs. jeg skal have en dag hvor jeg giver slip på kontrollen og giver lov til at æde amok!!

Kryds lige finger for at jeg kun får en enkelt spise dag – og så tilbage på diæt – ik :O)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Peak week!