Mette Edlund
Hvad betyder up-carb?

Peak week!

I dag, mandag den 07 september (i øvrigt præcis 1 år siden – på dato, jeg stod på scenen sidste år) starter min (og 1000 andre atleters) PEAK WEEK!

bc0995e806768390ca09d6bd76614eba

Peak week – er som ordet lidt siger, ugen hvor der ændres lidt i det hele – og kroppen for alvor klargøres til konkurrencen. Min uge starter mandag og tirsdag rimelig uændret – 2 x cardio + 1 x styrke (dog high reps og KUN overkrop) – og en smule mere væske end vanlig.

Tirsdag er min sidste trænings dag .- gulp!! Dvs. at når jeg har lavet morgencardio -. styrke og afsluttende cardio, skal kroppen have RO! her indtages en smule mere vand end vanlig.

IMG_1606

Onsdag står på posering og måling med coach – afslappende massage – afhentning af Bikini og ellers AFSLAPNING. Vandindtaget øges.

Min Bikini fra sidste år ..

 

IMG_2605

Torsdag skal jeg have lavet Negle og vipper – food prep´et til konkurrence weekenden og slappet af. Torsdag aften kører vi til Herning og tjekker ind på Hotel. Man begynder stille og roligt og carbe op. vandindtaget øges.

tlc logo

søde Zenia lavede også mine negle sidste år – så de passede 100% til min bikini.

10656622_10153184147324768_1251645986_n

Fredag er indvejnings dagen – den dag alle atleter melder deres ankomst – bliver mål og / eller vejet (alt efter klasse) og får godkendt bikini / trunks og sko. Her bliver første lag farve lagt og der carbes op med ekstra kulhydrater. Det er også her væskeindtag stopper.

Man ser lidt flad ud på indvejnings dagen

IMG_3730

Lørdag er en lang dag – det kan jeg huske fra sidste år. Man venter og venter og ligger med benene oppe alt mens man spiser bitte små måltider af protein og kulhydrat. Man er spændt – kroppen reagere og man er ved at være lidt tør.

Søndag starter midt om natten. Der skal ligges endelig konkurrence farve – make up – sættes hår – smykkerne  skal spille – bikinien skal på (og limes) – morgen mad skal indtages – alt sammen inden kl. 07 hvor alle skal være klar til forbedømmelserne. Backstage er der en blanding af panik og ro – en underlig, men fed spændt stemning. Nøgne mennesker over det hele – og så er ALT pakket ind i vitawrap – og yes. ALT! Farven vi atleter har på smitter så meget af, at hvis ikke det er på alle steder, får man det aldrig af efterfølgende. Man ligger meget klemt. Som sild i en tønde faktisk. Side by side på hver sit ligge underlag ligger der atleter der slapper af – spiser riskiks, chokolade og får rettet de sidste detaljer til.

111b44671d3d096ff55f9c3f95771e58

Et kvarters tid inden det er ens klasses tur til at gå på scenen bliver man kaldt ned bag scenen, sammen med sin opvarmer – her har man mulighed for at rette det sidste til – få et lille pump i musklerne og ikke mindst lige få styr på nerverne.

SÅ er det SHOWtime…

11987014_1178418868850826_5480565106001601407_n

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvad betyder up-carb?