Mette Edlund
Det er en rejse ...

15 (underlige) ting du ikke vidste om at være på diæt …

Når man er på diæt – ikke bare diæt, men konkurrence diæt, lærer man mange ting om sig selv og kroppen – men man opdager virkelig også nogle underlige ting .. Jeg har lavet en lille sjov liste …

gym-motivational-diet-quotes

1. Det hjælper på de vilde cravings at google billeder af f.eks. “is” – “slik” – “chokolade” – “Nutella” – bare det at se billeder af det hjælper.

2. Ens urin lugter KONSTANT af asparges (da asparges ofte er en stor del af slutdiæten)

3. Når fedtprocenten bliver 10 og der under, fryser man KONSTANT – og man får små dun i hovedet. (præcis som en nyfødt)

4. I takt med at fedtet forsvinder gør det ONDT at sidde ned på hårde stole – der er ganske enkelt ikke nok polstring på måsen.

5. Tyggegummi bliver din bedste ven.

6. Man bliver grænsende til sygeligt betaget af spejle – man kan faktisk ikke gå forbi et spejl uden lige at tjekke streger, form, flexe osv.

7. Meget af det man troede man ikke kunne lide – havregrød, riskiks, bønner, æggehvider, torsk  f.eks. smager pludselig bedre end gourmet mad – faktisk ændre end præferencer sig for mad indtag DRASTISK – og ting som aldrig har sagt en noget, smager pludselig vidunderligt.

8. Mer vil have mer. I takt med at vægten falder – cm forsvinder, bliver man mere og mere fokuseret på at yde endnu mere og opnå endnu flere resultater.

9. Man bliver næsten sur hvis folk der ikke er på diæt takker nej til kage eller andre lækkerier – HVORFOR!! hvis du ikke er på diæt – så SPIS DA!!!

10. Menstruation er det mest ustabile i hele verden og man kan generelt ikke regne med kroppens normale drift.

11. Hvis Ikke man har implantater er brysterne det første der forsvinder. – hvis man har implantater kan man (selvom de sidder under musklen) mærke både kanter og rynker fordi huden er så tynd…

12. ansigtshuden bliver som kyllingeskind og strammer.

13. Man kan godt blive en lille smule OCD – og begynder at skrive lister på ALT – simpelthen for ikke at glemme det. Korttids hukommelsen er lig 0!

14. Man kan åbne køleskabet MANGE gange på en dag – blot for at lukke det igen og sukke.

15. Man er nød til at acceptere sult – for man er sulten stort set hele tiden.

 

Når man står i den ønskede form – er alt det ovenstående det HELE værd!!

11947533_735000773271493_561758919616777248_n

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Det er en rejse ...