Fitness Mette
Craving liste ...

Man blir blind ..

Når man er i et atlet forløb – der er så intenst som det jeg har været igennem i år. Sidste år i september stod jeg jo på scenen i Bikini klassen …

AG3A6407

En klasse der ikke passer til mig. Jeg har hofter – talje, ben og brede skuldre – men den skulle prøves og det er et godt sted at starte. Jeg fortryder ikke at jeg stillede op i bikini klassen – for hele det første forløb og vejen til scenen første gang – har givet mig SÅ meget som jeg har kunne bruge her anden gang.

Jeg kom i dialog med Line Wittrup og Steffen Fisker allerede tilbage i november 2014 – altså 2 mdr. efter min debut på scenen. Jeg havde bearbejdet skuffelsen over at det ikke gik som jeg ville (var 1 point fra kval. til DM) – og havde faktisk bare fået mere blod på tanden – det var så fedt at stå på den scene!!!

VI (Line og jeg – og de andre coach´) havde mange (lange) snakke omkring fremtiden og hvilken klasse vi skulle gå efter. Line og Co. var MEGET ærlige hele vejen igennem og lagde ikke skjul på at hvis jeg ville i bikini klassen igen, ville jeg skulle tabe mange kilo – træne semitungt (jeg bygger muskler nemt) og lave MEGET cardio. JEG havde langt mere lyst til at træne IGENNEM – blive stærkere – og ikke mindst lande i en klasse hvor min kropsbygning passer bedre ind.

Vi blev enige om at stile mod Bodyfitness. Det var dog betinget af at jeg ville give den gas – for der er stor forskel på bikini muskulatur – og Bodyfitness. Det var masser af mad – i offseason, TUNG TUNG TUNG træning – og fuld fokus. Jeg tog opgaven op og kæmpede fra dag 1.!

Når jeg kigger mig selv i spejlet her 3 uger ude, synes jeg ikke transformationen er så stor – men men men man bliver blind på sin egen fremgang. Billeder er ens bedste ven i et sådan forløb – og her den anden dag satte jeg et billede fra Jan 2015 op mod et fra første uge i august …

7 mdr. progressionog så kan jeg ærligt godt se min fremgang. Det sjove at er at jeg vejer det stort set det samme på de 2 billeder – MEN har gainet 5 kg muskelmasse – og tabt over 45 cm. Min fedt% er gået fra 19 til 12 (og er endnu lavere nu) – et andet sjovt eksempel er, at jeg på billedet til venstre bruger str. 29/30 i jeans og på det til højre bruger str. 27! Vildt ik! (man bliver altså ikke nødvendigvis STOR af styrketræning … )

Det er sådan et fedt forløb at være igennem – og nu, 3 uger før jeg rammer scenen fortryder jeg ikke at jeg valgte at gå efter Bodyfitness. Jeg tror den klasse er mere mig. En god ven sagde til mig den anden dag – at uanset hvad dommerne mener og dømmer på dagen, ja så har jeg vundet ved at gå fra BIkini til Bodyfitness på bare 8 mdr.  – og han har ret – jeg har nået mit mål! (bevares en billet til DM ville da være skum på toppen og det ønsker jeg mere end noget andet!!)

Bare lige lidt tanker her fra .. gå efter det i tror på og drømmer om – og bliv ved med at tro på det!

Slutteligt vil jeg vise jer et lidt sjovt billede, af min aller sejeste coach (uden hende var jeg ikke nået her til!) der er 3 dage ude fra hendes første Bodyfitness konkurrence (som hun iøvrigt vandt!!) – og så mig 5 uger ude.

line og mette

sjovt ik!

Hvis nogen går med tanker om at stille næste år vil jeg til en hver tid anbefale Line – I kan se hendes hjemmeside lige HER! 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Craving liste ...