Mette Edlund
¨Power walk frem for løb - hvorfor?

Kender i Lanaiibikini.dk?

Jeg gjorde ikke – før for nylig. Jeg har RIGTIG mange bikinier – som i +30 stk – jeg elsker bikinier. Der er dog en ting der ofte genere mig når man finder en fed bikini – og det er trussen. Det er som om at selv den mest sexede, frække bikini top af en eller anden grund skal gå hånd i hånd med en stor tarvelig mormor trusse. (i ved den slags der dækker hele måsen, giver dobbeltballe og sidder halvejs oppe i nakken)

IMG_0228

For nogle uger siden var jeg så heldig at blive udnævnt promoter for mærket Lanaii Bikini – som var så søde at sende mig en af deres skønne bikinier.  – I kan se dem lige HER!

black-brazilian-bikini-back-closeup-2 chantily-lace-top-back-cheeky-bottoms-bikini-Kopi

Jeg er SÅ glad for den … den sidder perfekt!

IMG_0339 IMG_0343

IMG_0464

Den skal med på næste sydlands ferie det er helt sikkert!!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

¨Power walk frem for løb - hvorfor?