Mette Edlund
Det underligste jeg nogen sinde har bagt ...

En typisk dag i mit (diæt) liv …

Jeg bliver ofte spurgt hvordan min hverdag ser ud og hvordan jeg får det  hele til at hænge sammen. Mit svar er som oftes – jamen det gør jeg bare. Struktur, planlægning og ikke mindst disciplin er kodeordene..

IMG_0285

Når jeg så lige laver en eftertænkning – nu her 4 uger inden konkurrence – kan jeg måske godt se at der skal et uddybende svar til, for har faktisk selv svært ved at se hvordan vi får det til at ske her hjemme.

IMG_0727

En typisk dag – hverdag – ser nogenlunde således ud:

kl. 05 – alarmen ringer

kl. 05.15 – jeg laver morgen cardio, 60 min igennem skov og by – ca. 8 km.

kl. 06.15 – hjem i bad, tøj på, morgenmad – vække børn. – snakke med dem, give dem morgenmad, og kysse dem farvel.

IMG_2821

kl. 07.10 – jeg kører hjemme fra (madpakkerne er lavet dagen inden og skal blot pakkes – det samme gælder trænings tøjet til senere)

kl. 08.00 – jeg møder på arbejde i Vejle. (Regional salgsleder i Politikens hus)

IMG_6133

kl. 12-12.30 – frokost.

kl. 16.00 (ca. ) jeg kører fra Vejle – ringer til ungerne og Mickey på vejen.

kl. 16.50 ankommer til fitness centeret i Århus

IMG_8059

kl. 17 – 18.30 træning. – protein shake efter. – nogle dage, hvis energien er lav, spiser jeg først og træner fra 19-20.30.

IMG_8012

kl. 18.40 – hjemme, maden er klar (enten er den lavet i bøtter, eller også har min søde kæreste lavet mad)

kl. 18.40-20(20.30) hygge med ungerne – spil, tv, snak, måske en tur med hunden eller handle.

kl. 21 – dagens sidste måltid – skyr.

IMG_6825

Kl. 21-21.30 Godnat. Jeg elsker at hoppe iseng og se tv. Som regel ser jeg 10-20 min så snork sover jeg. Det er her der er kvalitets tid med kæresten.

MEGET typisk dag pt. – når jeg ikke er så tæt på scenen bruger jeg kun 1 time på træning om dagen og har ikke cardio – det betyder mere tid med familien, mere frihed ift. spisetider osv. Når jeg kun har 1 træning er det også mig der henter og bringer børnene nogle dage.

Det er IKKE en dans på roser altid .- men hvis man vil det nok, ja så følger man gerne en skrutureret plan.

Når det er weekend står jeg normalt op kl. 07 og laver Cardio og har ofte morgenbrød med hjem til familien, der stiller vågner ved 09 tiden og vi spiser sammen.

Det hele kræver at man planlægger sin mad – har en kæreste der bakker op og kan aflevere og hente børn, kan leve med at dagene går meget slavisk – og kan acceptere at aftenen går med at sove.

IMG_3327

Glæder jeg mig til jeg er på den anden side af konkurrencen? – tja på den ene side gør jeg – på den anden side, kan jeg huske fra sidste år, at det er svært at finde en rytme igen, og jeg ved at jeg skal forsøge at holde fast i bare lidt af den struktur jeg har oparbejdet nu. Jeg kan f.eks. ikke bare stoppe med at lave cardio fra den ene dag til den anden – jeg skal trappe ud. Jeg elsker at min frokost er planlagt og at jeg blot skal smide kasserne i tasken, så det holder jeg med garanti også ved.

Nogen der sagde disciplin?  – man kommer ikke sovende til det når man har fuldtidarbejde – 3 børn – kæreste og arbejder 1 times kørsel hjemmefra,.Jeg klager ikke –  jeg har jo selv valgt det. Og jeg LOVER jer – intet smager, føles og giver så tilfredsstillende mentaltilstand som det at være fit – og følge sine drømme!

IMG_0049

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Det underligste jeg nogen sinde har bagt ...