Mette Edlund
VERDENS bedste protein pulver (og sportstaske)

Protein Banan kage – haps den er lækker..

banankage3

Jeg elsker at eksperimentere i køkkenet – og selvom jeg er på diæt, og den ikke tillader kage, kan jeg godt lige at bage. Jeg prøver mig frem – tager de ingredienser jeg ved jeg må spise jf. min kostplan og så bliver der blandet, bagt og smagt.

Jeg har lavet meget der har smagt underligt – og som bare ikke har fungeret – så når noget virkelig bliver godt – som i VIRKELIG godt, ja så deler jeg gerne opskriften.

Denne Banan protein kage er simpelthen blevet så godt – har lånt lidt her og der – og rettet den til så den er præcis med de ingredienser jeg synes er ok.

banankage2

Banan protein kage

8-10 personer/stykker

3 alm banan
2 medium Æg
3 x æggehvider
100 g whey Protein pulver, vanille, Great Nordic Nutrition 100% Whey Pure Protein kan købes lige her (og smager VIDUNDERLIGT)
45 g havregryn (jeg bruger glutenfri, men det er ikke et must)
30 g fiberHUSK
1 tsk bagepulver
30 g sukrin
1 stk vanillestang
100 g mørk belgisk chokolade, u. tilsat sukker, 60% kakao, Isis

Oven tændes på 180 grader

Bananerne moses eller blendes – alle ingredienser blandes i (undtaget isis chokoladen). Dejen hældes i ønsket fad – og sættes i den forvarmet ovn i 35-40 min. Hold øje med den, og når den er dejlig svampet inden i (sæt en gaffel i) tages den ud.

Isis chokoladen smeltes og fordeles over kagen – der stilles på køl med det samme.

Efter en times tid er chokoladen størknet – og kagen er klar til servering.

Nærings indholdet i kagen er som følger:

Næringsindhold

Pr. 100 g Pr. person (77 g) I alt
Energi 195 kcal 150 kcal 1499 kcal
Protein 15 g 12 g 116 g
Kulhydrat 18 g 13 g 135 g
Fedt 7,9 g 6,1 g 61 g

Der er altså hele 12 gr. protein pr. stykke – og kun 12 gr. kulhydrat. Kagen er perfekt til pre eller post workout – eller som mellem måltid. Der er 0 sukker i og det er det sunde fedt – og så er der kun 150 kcal i et stykke :O)

banankage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

VERDENS bedste protein pulver (og sportstaske)