Fitness Mette
man skal ikke gå ned på udstyr

VERDENS bedste protein pulver (og sportstaske)

Jeg har før skrevet om hvor højt jeg elsker min shake efter træning. Da jeg i sin tid begyndte at styrketræne, var protein shaken efter træningen noget der bare skulle ned – kunne simpelthen ikke fordrage det!! MEN det viser sig at protein pulver smager MEGET forskelligt! MEGET!

Min absolut yndlings protein (og jeg har prøvet RIGTIG mange), og uden tvivl den bedste jeg nogen sinde har smagt er denne:

whey

Den er cremet (selv lavet på vand) smager virkelig fantastisk og er ikke syntetisk.

Den kan købes lige HER og hvis du ikke har prøvet den og mangler – så gør dig selv den tjeneste at prøv den. Både Choko – choko deluxe, jordbær, karamel, banan og vanilie kan anbefales – nå ja og deres nye choko mint der smager af choko mint frøer  … haps!

11693855_10152927784577633_5560530809856986354_n

En helt anden ting, som jeg ikke kan undvære til mine daglige trænings pas, er en taske der kan rumme det hele – som er stor nok uden at blive for voldsom – og som kan komme på ryggen når jeg cykler til træning .. jeg er SÅ glad for denne: (som oven i købet er billig!! – men i ordentlig kvalitet)

gymnordic-bag-transparent_1_1Der kan købes lige HER! 

bag2

 

bagHa en forrygende weekend der ude …

 

1 kommentar

  • […] VERDENS bedste protein pulver (og sportstaske) | metteedlundJeg har før skrevet om hvor højt jeg elsker min shake efter træning. Da jeg i sin tid begyndte at styrketræne, var protein shaken efter træningen noget der bare …Kan du besøge hjemmesiden […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

man skal ikke gå ned på udstyr