Mette Edlund
Min konkurrence bikini ...

man skal ikke gå ned på udstyr

Hvad er det der driver motivationen til at blive ved? det spørgsmål får jeg RIGTIG tit ..

Der er mange ting der motivere mig – og det kunne jeg skrive lange indlæg omkring – men en af de ting folk griner lidt af, men som jeg faktisk mener 100% seriøst, er at jeg bliver motiveret af at træne i det rigtige udstyr. Nyt træningstøj – det at føle sig lækker mens man træner – og farver – det motivere mig.

Hver træning er for mig en følelse og jeg tager ofte både farver og mønstre på efter dagens stemning. Det lyder måske tosset – men tænk over det. Når man er  afsted til 2 daglige træninger, og bruger mere end 15 timer om ugen på sin træning – ja så gør det jo ikke noget at man ser godt ud i mens. Vi vælger jo også tøj til arbejdet og nyder at sætte det sammen, så vi føler os enten pæne, stilet, lækre, smukke eller hvad vi nu ønsker at opnå – for mig er trænings tøj det samme.

Lige nu ønsker jeg mig nye tank tops – og fordi jeg skifter så meget og træner så meget, ja så kan jeg godt lide når det ikke er for dyrt. Vil hellere have meget at vælge imellem end få dyre ting ..

Tjek lige disse, de står højt på min ønske seddel.

Lorna Jane Determined tank – kan købe lige HER

 

031440-web

Will … Power top – kan købes lige HER

 

 

 

 

051477-web

Fit feels good top – kan købes lige HER!

041435

Getup&go tanktop – kan købes lige HER!

111373

MDUSA Dame Burnout Tank S tahiti blue  kan købes lige HER!

screen_shot_2015-02-10_at_14.02.51De har en fantastisk pasform – og jeg kendte dem ikke før jeg selv købte dem hjem – og jeg er SÅ glad for dem (har købt de 3 øverste)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min konkurrence bikini ...