Mette Edlund
skinnebens betændelse - what to do?

Min konkurrence bikini …

En bikini fyld med bling bling – som i alvorligt bling bling. Ikke af typen man lige tager på på stranden, eller hopper i en omgang klor vand med – nej sådan en håndsyet, tilpasset, konkurrence bikini overdynget med glinsende sten – som koster det samme som en husleje, en gucci taske eller en god kvalitets cykel!

Jeg snakker naturligvis om konkurrence bikinier …

For mig er bikinien vigtig. For andre er den ikke vigtig – ,men for mig er det en personlig ting, der afspejler hvad jeg som atlet gerne vil afspejle på scenen. Med andre ord, jeg har både sidste år og i år lagt mange overvejelser i min bikini. HELDIGVIS har jeg danmarks bikini dronning nr. 1 ved min side – nemlig Fie fra Magnifiqa  . Hun lavede min smukke bikini til bikini klassen sidste år – og skal igen i år trylle, denne gang en bodyfitness bikini.

10656223_10153184147254768_1049170187_n

 

IMG_3790

IMG_4230

Som jeg skrev i et tidligere indlæg, hvor jeg skrev lidt om de forskellige klasser og forskellene på dem – er bikini klasse bikini og body fitness klasse bikinierne lidt forskellige.

I bikini lukkes toppen på ryggen (som en alm. bikini) og i nakken – og trussen “rynker” fint:

10615621_10153207020919768_5261949788607662754_nOg i Bodyfitness, hvor man skal kunne se hele rygmuskulaturen, lukkes den i et x i lænden – og numsen er lidt anderledes skåret – da “stopperne” skal kunne hægtes fast :

6114-Kristina_Dybdahl_turkis_bag

I år bliver den IKKE pink. Mange havde gættet det sidste år (jeg er jo lidt en pink pige) – og jeg vil da gerne høre hvad farve i tror den er i år?

Min (og Fie´s) inspiration er fundet i denne: (som Dana Linn bar til Olympia 2013) men er ikke præcis som denne ….

dlb-auctionJeg har været til både første samtale – og første fitting hos fie …

IMG_8704

NEJ hvor jeg glæder mig til at rocke den bikini om 7 uger !! og ikke mindst til at afsløre hvordan den ser ud … er sikker på den bliver ubeskrivelig fin – Fie er uden tvivl Danmarks dygtigste bikini queen maker !!

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

skinnebens betændelse - what to do?