Fitness Mette
kan man selv lave proteinbarer?

Status på diæten og formen …

Så er der igen gået 14 dage – shit hvor tiden dog flyver afsted. Der er nu 10 uger til scenen – og selvom det egentlig ikke er specielt lang tid – synes jeg der er længe til 13 september. MEN jeg ved godt at det er nu det spidser til – det er nu der skal strammes op – det er nu det bliver hårdt.

Be7vZFrIYAAqwET

Status er at jeg vejer 67,0 kg – det er minus 6 kg fra start. Min fedt procent er faldet til 15% – og det er okay p.t. Jeg er enormt selvkritisk og det er aldrig helt godt nok – og jeg ser helt klart plads til forbedringer. Indtil nu har jeg kun haft 4 x 40 min powerwalk på programmet i 2 uger – nu sætter vi det op til 7 gang om ugen, og håber det resultere i en lavere vægt og fedtprocent hurtigere.

Min coach er tilfreds med formen som den er nu – og jeg prøver virkelig også selv at være det .. kan godt se der sker noget og det er så motiverende at man nærmest fra træning til træning kan se mere dybde og flere streger – elsker det!

I skal ikke snydes for formbillede

status 3 juli

Jeg kæmper videre med alt hvad jeg har lært – nå ja og glæder mig til at have spisedag på søndag – hvor jeg har føs´dag :O)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

kan man selv lave proteinbarer?