Fitness Mette
HVEM kan strikke .. STORT!?

Food prep og geniale bokse ..

one-meal

2 Gange om ugen laver jeg foodprep – ganske enkelt fordi jeg ellers ikke får spist det rigtige – og i de rigtige mængder. Når jeg laver maden klar på forhånd, skal jeg ikke bruge tid på at lave madpakker hver morgen – eller stresse over at jeg kommer sent hjem og er blevet så sult (og lav på blodsukker) at jeg kan spise hvad som helst!! (og i de forkerte mængder)

10603731_707896565981914_3286242336425617857_n

Jeg variere mit kød så vidt muligt. Jeg tager ofte til slagteren og køber store mængder – så jeg kan lave til 3-4 dage af gangen. Når jeg tager til slagteren er det også fordi jeg ved at der her er garanti for at den fedt% jeg ber om (3-7%) overholdes og at kyllingen ikke er tilsat en masse lage.

Jeg er ikke kræsen – og det genere mig slet ikke at spise f.eks. oksekød 3 dage i streg. Når jeg er på diæt er jeg en maskine der gør hvad der står – det er helt klart min største fordel. Jeg lever ikke for at spise – men spiser for at leve (overleve) og det er en fordel når man er på konkurrence diæt. Jeg har ikke de vilde cravings i hverdagen – og føler mig sjældent sulten – MEN når jeg bliver sulten skal jeg have mad MED DET SAMME! (ellers bliver jeg umedgørlig!)

11012565_707896579315246_3122415372035883192_n

Jeg fandt i forbindelse med min diæt sidste år, de mest geniale bokse til mad – i Føtex. Det er dem der er på billedet  og de koster 100 kr for 4 stk. De er perfekte i størrelsen, holder 100% tæt og kan gå i microovn. De er ikke for høje og kan derfor nemt stables i køleskabet  og der kan være mange :O)

Prep-once-eat-healthy-all-week

Det vil være løgn at påstå at jeg aldrig har lyst til kage, slik, is, junk osv. – men jeg kan godt holde mig i skindet  – især når jeg ved at jeg har cheatdays ind i mellem. Den største forskel fra mit diæt forløb sidste år og i år, er at jeg sidste år havde en cheatdag om ugen – og nu kun har cheat når coach synes der er plads til det. Det kan være 1 gang om ugen – og det kan være hver 3. uge … lidt hårdt, men ind til nu er det gået. Jeg har nemmest ved at forholde mig til en diæt og følge den 200% når jeg ved hvornår jeg må spise hvad jeg vil (f.eks. en gang om ugen) men måske styrker det netop min rygrad at jeg ikke ved det …!?

26937406-19990208-170136-1

Når jeg har cheat er det 99% altid med slik – slik er det jeg savner aller mest. Jeg er ligeglad med kage og chips – og pizza – eller is, Mac d osv.   – bland selv slik står øverst på min liste når der skal usundt indenbords … og jeg nyder det når jeg må! Et lille tip – hvis I lige som mig, blandet aaaaaalt for meget, og kun kan spise det halve (men VIL have valgmulighederne) er at blande opvaskemiddel i resterne og smide det ud inden du går i seng – så det er VÆK og USPISELIGT dagen efter :O)

27

2 kommentarer

 • Henrik

  Hej Mette.

  Foodprepping er et ca. 34. Minutter gammelt koncept for mig, så jeg aner stort set ikke, hvad jeg snakker om, men kan se nogle gode perspektiver i det. Hvordan tilbereder du dine bokse? Jeg kan se, at der både er kød og grønt i, så står den på koldt kød eller varmt grønt? Er det et sted man kan finde opskrifter som er egnet til prep – og træning? Fryser du nogensinde noget af det – altså for at preppe til længere tid? Du må gerne sende mig en mail, hvis du en gang får tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Saran

  Hej Mette,
  Har du et link til de mad bokse?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

HVEM kan strikke .. STORT!?