Fitness Mette
50% på lækre brands de næste 48 timer

Lækre SUNDE boller

Muligvis den letteste – og lækreste måde at bage sunde boller på. Jeg faldt over disse boller i forbindelse med at jeg skulle oprette lækre vare i min Webshop. Jeg kunne ALDRIG drømme om at anmelde noget jeg ikke selv har testet! Ganske enkelt. Jeg kunne heller aldrig drømme om at anmelde noget positivt, hvis ikke jeg kan stå inde for det og oprigtigt synes det er lækkert – that´s it.

Disse boller lød næsten for gode til at være sandt – så var naturligvis nød til at bage dem, smage dem lade familien bedømme inden jeg smed dem i shoppen. Jeg kan så fortælle at de i den grad bestod testen …

IMG_0177Det er sukrin (som jeg jo i forvejen er KÆMPE fan af) der laver brødblandingerne – og for dem begge gælder:

✓ De er Proteinrige
✓ Der er ingen tilsat sukker
✓ Ingen hele frø eller kerner (dette kan man jo tilføje hvis man ønsker det!)
✓ Ingen hvede, gær eller soya
✓ Kun 2 gr. kulhydrater pr. skive – jep 2 gr!!

Det er såre simpelt at lave dem. Man tilsætter 4 dl. vand – rører rundt og lader dejen hvile i 5-10 min.

IMG_0181Herefter kan man forme dejen til boller – eller til et helt franskbrød.

Jeg valgte boller..

IMG_0185

IMG_0186

Jeg toppede dem med hørfrø.

25 min i ovnen ved 180 grader ..

IMG_0190

Vupti .- perfekt til morgenmad, brunch eller frokostbordet. Både manden, ungerne og jeg selv er vilde med dem – og tænk at der kun er 2 gr. kulhydrat pr. skive – det er perfekt til min diæt -og ikke mindst til Oliver´s diabetes.

IMG_0195

Du kan købe dem lige HER!  sammen med en hel pakke (til virkelig god pakkepris) af lækkerier – hvis ikke du kender til sukrin produkterne, lover jeg at du ikke bliver skuffet!! Jeg kunne ganske enkelt ikke klare en diæt uden …

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

50% på lækre brands de næste 48 timer