Mette Edlund
Status på diæten - 100 dage til scenen!!

Bikini trusser .. der gir GO røv!

Hver gang jeg poster status opdatering får jeg en masse henvendelser på hvor de er købt henne. Og det kan jeg godt forstå for, de er nemlig super fede – og til forskel på mange andre bikinier giver disse en fin mås – og dækker tilstrækkeligt, uden at være mormor trusse. Jeg er i hvert fald super glad for mine – og har netop bestilt en ny til denne sommer!

09 maj 15 1

 

De er købt lige HER! og findes i forskellige farver – og kan købes uden overdel hvis man ikke lige synes den er fed..

116978-0014_1

117823-0049_2

117822-0076_3

 

Generelt synes jeg NLY laver nogle skønne bikinier til billige penge – og så elsker jeg at man kan mixe og matche på tværs – super smart hvis man f.eks. har en bette mås og en stor barm – eller omvendt :O)

117822-0427_5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Status på diæten - 100 dage til scenen!!