Mette Edlund
Lækker og billig body

Status på diæten – 100 dage til scenen!!

Så er der gået 14 dage siden sidste status – og det går heldigvis efter planen.

IMG_7020

Vægten siger nu 67,5 kg – dvs jeg snart har tabet de første 6 kg!! Synes det lyder vildt, men det sker jo langsomt, og jeg havde en del af ta af :O)  jeg smider mellem 0 og 600 gr. om ugen – det er MEGET forskelligt. Som jeg tidligere har nævnt er søvn, stress, mad, mentalt velvære alle ting der kan påvirke både positivt og negativt. Min krop fungere ikke hvis jeg ikke får søvn nok – dvs. jeg hober væske op og jeg kan mærke hvordan kroppen holder på alt hvad den har – og de uger hvor søvn har været en mangel vare, er også de uger vægten er faldet mindst.

IMG_7232

Det hele hænger sammen – og hvis man på 4 mdr. skal cutte til en scene er det VIGTIGT at holde fokus på netop disse ting. Det er helt klart en fordel for mig i år, at jeg har prøvet det før – for jeg ved hvad min krop har brug for og præcis hvordan den reagere på forskellige ting.5 juni 2015 statusCardio er stadig MEGET begrænset – har 8-10 min 5 gange om ugen. Det er  intervalløb, powerwalk, metcon – men som sagt kun i 8-10 min.

 

Der er også begyndt at komme lidt flere markeringer – og med 100 dage igen, har jeg stadig ro i maven og ved at jeg nok skal nå det. Indtil nu er diæten gået smurt…

5juni2Jeg har skiftet trænings center – Fra Fitnessworld til FitnessDK (der har jeg trænet før) da jeg trængte til luftforandringer og fordi FW nogen gange gør tingene på en måde som jeg ikke kan stå inde for. Det motivere mig med nye omgivelser  – og da jeg jo arbejder i Vejle, skulle det været et sted der også findes her – FitnessDK vejle er et skønt center.

IMG_6901Min seje Coach Line Wittrup er heldigvis tilfreds med min progression – og det betyder at jeg i dag har fået en Spise DAG – ja ikke bare måltid, men DAG! Uha jeg glæder mig. Jeg skal have en bøf, eller en ordentlig burger (kender i Cafe Stiftens burger?? uhhh den er go) – så skal jeg have en protein bolle med Stevia pålægschokolade, jeg skal have ekstra æble(R) (som jeg craver helt vildt lige nu), lidt slik, og måske en is? Det bedste ved spise dag er faktisk bare følelsen af frihed – det der med at man ikke behøver veje sin mad – men bare kan spise til man er mæt – så skønt! Det blir en god dag.

IMG_6951

RIGTIG god lørdag til jer alle der ude – jeg skal hente vores nye lille familie medlem – Charlie i dag … spørg lige om vi alle sammen glæder os til at få ham hjem!

IMG_6997

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Lækker og billig body