Fitness Mette
YNDLINGS smoothie

Diæt status … 16 uger ude

Så blev det fredag i ulige uge igen – og det betyder status billeder til min coach – og dermed også tid til at give jer en status her inde.

IMG_6601

Denne uges billeder er et soleklart eksempel på hvad der sker (eller rettere IKKE sker) med formen når man er lidt stresset – ikke får spist nok og sovet ordentligt. Jeg har haft en uge hvor nætterne har været afbrudt hver anden time (Oliver skal have målt blodsukker) – og jeg har haft tankerne kørende rundt i skallen, så jeg har ikke kunne falde i søvn igen imellem målingerne (plejer jeg ellers ikke at have problemer med)

Appetitten har ikke været den største og jeg har nærmest skulle stille mit ur for at huske at spise – og når jeg har spist har jeg flere gange måtte give op på mængden …

IMG_6584

Hovedet har stresset over nogle personlige ting – og det har resulteret i en stresset krop – og væskeophopninger (ved fra sidste år at min krop lagre væske når den stresser.) Træningen har være super i denne uge – elsker min træning og uanset hvor presset jeg er, er den altid min redning og mit frirum.

 

Denne uge er altså et synligt bevis på at selvom man holder sin træning – spiser sundt (har ikke cheatet OVERHOVEDET), men for lidt, sover dårligt og stresser – ja så reagere kroppen og arbejder imod en …

Jeg føler derfor det er billeder af en blød, flad krop jeg har sendt afsted til coach – og selvom det kun er et spørgsmål om gram og ikke kg jeg har øget i vægt – ja så er det øv – især for hovedet!

MEN er der noget jeg kan så er det at tage det sure og bruge det konstruktivt  – så nu har jeg besluttet at næste uge bliver fantastisk – kroppen kommer til at lege med – weekenden bliver brugt på opladning af batterier – masser af mad – og ikke mindst uafbrudt søvn. Det nytter ikke at klynke i sådan et forløb her – det nytter at rejse panden og tage kampen op …

I skal ikke snydes for billederne …

23maj1

23maj 2

23 maj status

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

YNDLINGS smoothie