Fitness Mette
FEDE tights fra Cooltights!

Elske (at) hade forhold

IMG_6038

Jeg har et alvorligt elske hadeforhold til bentræning. Jeg elsker at træne ben – både før og efter træningen, men mens det står på, hader jeg det! det er så usandsynlig hårdt at træne ben … men adrenalinet og det kick jeg har efter en ordentlig ben træning, er helt vildt!

Andre der har det sådan med bentræning?

IMG_6217

Jeg tror jeg vil tage billeder af min næste ben træning og poste det her på bloggen, kunne være meget sjovt hvis I prøvede en ben træning ala Mette style, og meldte tilbage om det er mig der er en kylling, eller om I er lige så smadret som jeg er efter ben workout ….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FEDE tights fra Cooltights!