Fitness Mette
Opdatering på Min søn

Status på diæten – 18 uger ude.

Jeg lovede jer for 2 uger siden, at opdatere løbende på min diæt. Tænk at der allerede er gået 2 uger – Tiden flyver afsted. Det vil altså sige at der er gået 6 uger af diæten, og der er dermed 18 uger igen …

IMG_8625

Der er ingen tvivl om at de sidste 2 uger har været mentalt – og fysisk hårde. Hospitalsmad er ikke det mest indbydende, og ret hurtigt fandt jeg ud af at tage mad med hjemmefra, under Olivers indlæggelse. Det endte sjovt nok med at jeg havde mad med til både Oliver og jeg – frisk frugt, lækker kylling og ordentlig rugbrød er en mangel vare på sådan en børneafdeling.

IMG_6243

 

Jeg har holdt min træning – på nær en enkelt, men jeg indrømmer at jeg mentalt ikke har været helt til stede til dem alle. Men min træning er mit frirum – så jeg har planlagt mig ud af det og sørget for at komme afsted – for følelsen bag efter er så energi givende og positiv og det har jeg i den grad kunne bruge når jeg skulle være super mom – ny salgsleder og ikke mindst nærværende kæreste overfor Mickey.

09 maj 15

Vægten siger 68,0 kg – betydende at jeg har smidt små 5 kg siden diætstart for 6 uger siden. Jeg er super tilfreds – og når jeg tæller cm er der røget over 10 cm (især lår, hofte og talje)

Coach var glad da jeg sendte status og billeder i fredags og har givet mig Spise WEEKEND – ikke bare dag, men WEEKEND!!. Så lækkert!

Over de næste dage vil jeg skrive en del om hvad jeg egentlig spiser på diæt. Lige nu spiser jeg stadig rigeligt med mad – og jeg har stadig kun 3 x 10 min cardio om ugen. Så længe vægten falder og markeringerne bliver flere og flere tror jeg ikke min coach laver synderligt om i planerne. Jeg er stadig topmotiveret, og er sikker på at det mentale overskud stille og roligt er på vej tilbage … IMG_6101

Keep moving – don´t give up – trust the process …

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Opdatering på Min søn