Fitness Mette
Når hele verden ramler...

Status efter næsten 4 uger på diæt..

Små 4 uger på diæt er gået – der er røget 2,8 kg – og 12 cm! Det er en meget stille og rolig diæt jeg kører mig – og næsten helt uden cardio (2 x 10 min om ugen). Jeg får masser af mad, kører skiftevis high carb og low carb dage og synes det går super fint.

IMG_9021

Da jeg er gået fra Bikini klassen (til alle jer der ikke er helt inde i fitness verdenen er bikini den “mindste” klasse) til Bodyfitness (som er den næste klasse) klassen, hvor lidt mere muskelmasse og lidt mere markering er en fordel. Det betyder at jeg skal holde på så meget muskelmasse som muligt – MENS jeg cutter. Ved at dyrke meget lidt cardio – og blot sørge for at køre f.eks. supersæt i min styrketræning, kan jeg langsomt smide fedt, men holde på muskelmassen.

I skal ikke snydes for status billeder – og ja det er off season – og sådan ser man ud når man ikke er hakket ned. jeg kender ikke min eksakte fedt% på billedet, men vil tro den ligger på ca. 18%. Vægten siger 69 kg. (jeg er 168 cm høj)

status den 24 april

Da jeg stod på scenen sidste år var min fedt% omkring 8 og min vægt på ca. 55-56 kg.

IMG_3704

me

 

Jeg glæder mig til at “hakke ned” igen og se hvad der gemmer sig under marcipanlaget. Til september står jeg på scenen – som Bodyfitness atlet!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Når hele verden ramler...