Mette Edlund
Ny dyt til mig ...

Victoria’s secret sport

mm15

Når jeg rammer USA er der et sted jeg bare MÅ hen! Og hver eneste gang går det amok for mig – og jeg kommer altid ud med aaaalt for mange fyldte poser – og glødende visa kort! AV!

Stedet er naturligvis Victoria’s Secret. Jeg elsker deres tøj, undertøj, badetøj og ikke mindst SPORTStøj !! Turen til L.A med Mette Lyngholm (der viste sig at lide af samme Victoria’s secret syndrom som mig) bød også på 3 gange besøg i den pink kæde …

vs10

Jeg shoppede meget! Jeg vil lige vise jer lidt af det sports tøj jeg købte. Det fede ved deres sportstøj er at hvis man som jeg har lidt barm, ja så sidder tøjet stadig perfekt. Der er ikke noget der gnaver – løfter sig – gaber – eller “falder ud”. Deres tank toppe er dejlig korte (tit det problem jeg oplever med tank toppe — de ligner kjoler når de kommer på) og så har de møg mange fede småting som sokker, hårelastikker, svedbånd, drikkedunke osv. der fuldender et lækkert sports outfit.

vs6

vs8

Det er alt sammen i skønne farver – og så synes jeg det er fedt at træne i noget, som ikke alle andre også træner i.

vs12

vs2Jeg købte den fedeste Bikini – men den må I se en anden gang :O)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ny dyt til mig ...