Mette Edlund
Bcaa - Hvorfor?

Ny dyt til mig …

Opel_ADAM_ROCKS_560x240_ad15_e02_361

Jeg skal pr 01 maj have arbejdsplads i Vejle – og med 3 børn, en mand der arbejder i den anden ende af byen, og diverse sports/fritids interesser, indkøb og legeaftaler – ja så kan vi ikke klare hverdagen med en enkelt bil.

I dag har jeg så shoppet bil. Jeg ville have en lille bil, med høj kørekomfort – da jeg trods alt skal bruge 2 timer hver dag i den. Den måtte gerne være smart – og hurtig. Have en okay motor og så var der krav om vinterpakke (dvs. sæde og rat varme).

Opel-Adam-Rocks-Cockpit-1200x800-da34ccf41273df7d

Jeg har prøvet RIGTIG mange biler – bla. C1, fiat 500, peugot 308, honda og cactus – men jeg blev ved med at vende tilbage for at prøve Opel Adam. Den kører vanvittigt godt – og så er den, selvom den er lille, udstyret med lækre detaljer – som touch skærm, vinterpakke, aftageligt tag, varme i rattet, kopholder osv osv.  – og så er det en turbo ! det lyder måske lidt kliche – men det betyder at den ligger væsentlig højere i omdrejninger når jeg kører motorvej.

I skal ikke snydes for billeder – farven er jeg gået lidt på kompromis med, men det betød en god pris og levering med det samme ….

opel-adam-rocks-09b

 

opel-adam-rocks-front-three-quarter-02

opel-adam-rocks-rolls-its-way-to-a-geneva-debut-live-photos_18

opel-adam-rocks-rolls-its-way-to-a-geneva-debut-live-photos_20

Hvad synes I?

Jeg får den leveret på torsdag :O)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bcaa - Hvorfor?