Mette Edlund
Ku godt

Bcaa – Hvorfor?

Der er RIGTIG mange der spørger mig hvad det er jeg drikker mens jeg styrke træner – og hvorfor jeg drikker det!

11012696_10153860201344768_5459461179127403149_n

Jeg har altid min tro følgesvend vedmin side når jeg træner – og hvis I ikke allerede kender de smarte shakere der er udstyret med “rum” i bunden – ja så skynd jer og kig dem her!

IMG_5782

I min shaker har jeg Bcaa – der sikre mig at jeg får de amino syre jeg har brug for, for den optimale træning. Bcaa består bl.a. af citrulline malate og en aminosyre-blanding, hvis forhold er optimeret gennem grundige videnskabelige test. I aminosyreblandingen indgår der de forgrenede aminosyrer, leucin, isoleucin og valin, der alle fungerer som en slags brændstofskilde, når der trænes hårdt, hvilket modvirker, at kroppens muskler bliver nedbrudt i stedet.  Det hjælper mig altså med at holde på min muskelmasse.

Jeg går altid efter produkter med mindst muligt sukker – og kalorieindhold, jeg synes ikke der nogen grund til at drikke sine kalorier.

IMG_4100

Bcaa er et kosttilskud, der både booster proteinsyntesen, immunfunktionen og fordøjelsessystemet, så du kan maksimere dit energiniveau. Produktet henvender sig kort sagt til folk der styrketræner og gerne vil nå deres maksimale træningsniveau.

Når jeg er på diæt, tager jeg en potion Bcaa inden min cardio da den også her hjælper mig med at holde på muskelmassen. Desuden er der protein i Bcaa.

Mine absoult yndlings er :

X-tend:

image_26397_450_white

Amino pro:

7828

Begge to kan købes på www.gymnordic.com 

IMG_4253

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ku godt