Mette Edlund
NIKE event i Santa Monica

Ku godt

Efter 10 dage i USA har jeg igen igen fået bekræftet at det der med at bo her er noget jeg virkelig godt kunne tænke mig at prøve.

IMG_5369

Jeg er helt forelsket i hele stemningen – mentaliteten – folket – klimaet og den måde man med åbne arme byder det fremmed og ukendte velkommen. Vi er blevet mødt med smil – og åbenhed over alt vi er kommet. Folk er ikke bange for at skille sig ud – og der er i den grad plads til at være sig selv. Det er okay at være “anderledes” – eller ikke bare være som de andre og som normen foreskriver det.

IMG_8387

Mulighederne er uendelige i USA (ja ja så blond er jeg ikke – ved godt at der er bump) og det virker som om at alt er muligt – hvis bare man kæmper nok for det.

IMG_8610

Jantelov er ikke eksisterende — virkelig! der er ingen der ser ned på og kritisere andre i samme grad som vi har en trist tendens til i Danmark – det er SÅ befriende.

Ud over dette ville jeg elske at opleve fremmed kultur helt tæt på – og vise min børn at der findes andre måder at gøre tingene på, end den vi kender til hjemme i lille Danmark. Sikke en gave de ville få.

venice-beach-sunset-0

Ingen ved hvad fremtiden bringer – men jeg har et mål om at jeg vil prøve at bo i USA inden mine dage er talt – det skal jeg! Dreams do come true …. og det er ALTID okay at drømme!

1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NIKE event i Santa Monica