Mette Edlund
¨Brændt M&M

NIKE event i Santa Monica

bike

I lørdags cyklede vi (på de fedeste Harley cykler) en tur ind til Santa Monica – der ligger ca. 15 min fra vores lejlighed. Vi havde ikke rigtig nogen forventninger til byen, det eneste vi havde lagt mærke til er et stort tivoli der stråler og spiller musik om aftenen.

santa-monica-beach-sondrastocker0

Byen viste sig at have meget mere at byde på – super hyggelig med masser af butikker og skønne spise steder. Er nød til at kommentere på hvor nemt det er at være på diæt her i USA – nok er der mange usunde tilbud på menukortet – men der er ALTID  det sunde alternativ – og så kan man stort set alle steder bestille glutenfri.

 

santa2

Højdepunktet i Santa Monica, var dog det kæmpe NIKE event der løb af stablen – der var re opening af en KÆMPE NIKE butik – og en masse forskellige events i forbindelse med denne.

sanat3

Man kunne få lavet negle, med NIKE logo – eller prøve løbe sko – bra fitting (som udløste et gavekort, man kunne bruge i den store butik). og få trykt unikt LA på alt det Nike man havde købt. Jeg siger jer – jeg kunne være gået AMOK!! Mit Nike hjerte kunne næsten ikke  klare det.

santa

santa4santa5

Vi shoppede naturligvis også i Nike butikken – og udnyttede muligheden for en helt unik top – med LA logo på..

santa6

 

Events her i USA er noget helt andet end vi kender det – og stemningen var så vild. Fik da også shoppet lidt til manden der hjemme – et par sko eller 2 til mig selv og lidt andre små ting. Priserne er (grundet kursen) ikke specielt gode – men udvalget er noget andet end i DK og det i sig selv er super fedt.

IMG_5674

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

¨Brændt M&M