Mette Edlund
Outdoor workout

(Lorte) Læsning .. sjovt men faktuelt

Jeg er typen der elsker at læse – men alt alt alt for sjældent får det gjort! Jeg er ikke til lange noveller eller krimier – jeg kan godt lide at læse ting der har faktuelt indhold. Altså noget med noget viden  – og noget jeg kan bruge og tænke over både imens og  bag efter.

På denne ferie har jeg “Tarme med charme” bogen med. En bog skrevet af den tyske mediciner Giulia Ender – en bog der bogstavelig talt handler om tarme og lort!

B_ger_Enders_863201a

 

En bestseller bog der i den grad belyser vigtigheden af vores tarmsystem – og på en sjov (og lidt flabet) måde beskriver hvor vigtigt vores tarmsystem i virkeligheden er for vores almene ve og vel – og hvor lidt vi egentlig viser lige præcis dette organ opmærksomhed. Det er i følge den tyske forsker HELT  forkert. Selvom den er skrevet med en god potion humor er der videnskabelige grundlag for alt hvad hun skriver.

Jeg tog mig selv i at små grine flere gange i flyet på vej her over – og selvom jeg har læst meget omkring tarmene (især fordi jeg selv har en tarmsygdom) ja så har jeg fået virkelig mange aha oplevelser. En bog der HELT klart kan anbefales at kaste sig over.

Og så gør det jo ikke noget at man kan læse den på stranden i Californien :O)

IMG_5470Bogen har solgt flere millioner eksemplarer i Tyskland og kan altså også købes på dansk i de danske boghandlere (eller som E-bog) – den får mine varmeste anbefalinger.

beach

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Outdoor workout