Mette Edlund
Shopping i Californien

Outdoor workout

IMG_5560

Jeg hører rigtig tit folk snakke om hvor svært det er at få passet træningen ind når man er på ferie. Det er ikke altid der er et Gym,  hotelgym eller trænings center i nærheden – og hvem gider bevæge sig alt for langt for at få trænet? Træning må godt være nemt, til at planlægge ind imellem alt det andet, især når man er på ferie.

Det er faktisk rimelig nemt at holde den gode form helt uden et decideret fitness center. En morgen løbetur – med lidt funktionelt træning, som burpees, planken, pull ups, dips, armbøjninger, mavebøjninger osv. er langt bedre end slet ingen træning.

IMG_8508

Jeg starter altid med at finde en god løberute (spørg i receptionen, langt de fleste hoteller er vant til det spørgsmål og kan som regel vejlede) Tænk på din krop som et trænings apparat i sig selv – det er jo netop det funktionel træning er – træning med egen krop, og ganske få hjælpe midler. Gør det som det første når du vågner om morgenen – på den måde har du resten af dagen, og skal ikke tænke træningen ind i de øvrige planer.

IMG_5555

Når man er på ferie spiser man som regel også lidt mere “løst” og knap så kontrolleret som når man er der hjemme – så selv den mindste træning gør en forskel (om ikke andet så for samvittigheden) – og at holde træningen ved lige mens man er på ferie, gør det nemmere at fortsætte den gode rutine når man kommer hjem. Husk på at energi avler energi!

Rejser du med børn, er det også nemt at få det passet ind   (ingen undskyldninger der!!) – find en legeplads hvor ungerne kan lege, og brug hvad der er af redskaber på legepladsen til at få klaret din egen træning. Mine unger synes det er sjovt når jeg træner – og ofte ender det med at de ligger ved siden af og laver det samme.

Her I LA har Mette og jeg kørt 2 daglige trænings pas – den første som funktionel træning på stranden om morgenen – den anden som decideret styrke træning i fitness center sidst på dagen. Morgentræningen kan også være Yoga, udstrækning, intervalløb eller cirkeltræning  … det er bare med at komme afsted.

11159972_10153859076189768_3959740034973772498_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Shopping i Californien