Mette Edlund
Whole foods - en bid af paradis

Universal Studios

IMG_5237

En af de ting jeg virkelig gerne ville opleve her i Californien, og som jeg altid har fået fortalt er et besøg værd er Universal Studios. Filmbyen over alle filmbyer – universal city – en verden af filmøjeblikke, kendte figurer, verdens berømte scener, biler og steder.

IMG_5280

I går kørte vi (i vores lejet bil) fra Venice beach – til Hollywood (via Santa Monica, og hele vejen op igennem de smukke Hollywood hills.) Jeg havde da forestillet mig hvor stort det er – men jeg kunne ALDRIG have forestillet mig at det var SÅ stort! Det er jo en bydel, der rækker så langt øjet kan se. Det er nogle og 50´studier, filmby, forlystelses park, wather world og 100 vis af butikker!!

unnamed (2)

unnamed (1)

Som 2 små børn der var i Tivoli for aller første gang, skulle vi prøve det HELE! Heldigvis er Mette Lyngholm, et lige så stort legebarn som jeg er – og var med på det hele.

IMG_5260

Flere gange blev vi fuldstændig Wow-ed away! Det er sindsygt (Virkelig!!) hvad de kan lave. Det ene øjeblik står man midt i en verden Dinosaurer – det næste er man med i en 4D transformer film… – eller midt i en brændende scene fra Wather world.

IMG_5271

Vi kørte sågar en tur ned af Wisteria Lane

unnamedVi brugte 7 timer – og tiden fløj afsted – og vejret var vidunderligt. Jeg skal helt sikkert tilbage til Universal city en dag – og så skal jeg have ungerne med!

IMG_5250

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Whole foods - en bid af paradis